PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Hoveniersbedrijf Van Bentum

Hoveniersbedrijf Van Bentum respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website www.hoveniersbedrijfvanbentum.nl, van haar (potentiële) klanten en van haar andere relaties. Hoveniersbedrijf Van Bentum stelt de veiligheid en vertrouwelijkheid van jouw persoonsgegevens voorop en gaat zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. In deze privacyverklaring informeren wij je over hoe onze organisatie omgaat met jouw persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Een persoonsgegeven is ieder gegeven dat een natuurlijk persoon (direct of indirect) kan identificeren. Het verwerken van persoonsgegevens gaat van ontvangst en opslaan tot aan het aanpassen, doorsturen en verwijderen van persoonsgegevens. Denk daarbij in ieder geval aan de volgende gegevens:

  • basisinformatie zoals jouw voor- en achternaam, titel, geslacht, het bedrijf waar je werkt of jouw functie;
  • contactgegevens zoals postadres, (mobiele) telefoonnummer of e-mailadres;
  • financiële informatie, zoals jouw bankrekeningnummer;
  • technische gegevens, zoals jouw IP-adres, het apparaat waarmee je onze website bezoekt en de pagina’s die je bekijkt;
  • persoonsgegevens die je ons geeft als je bij ons solliciteert, zoals opleidings- en loopbaangegevens;
  • alle overige persoonsgegevens die wij van of over je krijgen of die wij zelf kunnen verkrijgen en die wij gebruiken voor de hieronder genoemde doelen.

Waarom verwerken wij jouw persoonsgegevens?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens om de best mogelijke service te kunnen bieden en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn verzameld, tenzij je expliciet toestemming geeft voor het gebruik van jouw gegevens voor andere doelen. Specifieke doeleinden voor het verwerken van jouw persoonsgegevens zijn bijvoorbeeld:

  • voor het verrichten van de aangeboden diensten;
  • om met je in contact te kunnen komen;
  • om wet- en regelgeving na te leven;
  • het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening en website;
  • factureren / declareren van onze diensten;
  • voor toezending van onze nieuwsbrief op basis van jouw toestemming;

Op welke gronden verwerken wij persoonsgegevens?

De privacywetgeving bepaalt dat wij jouw persoonsgegevens alleen mogen verwerken als daarvoor een wettelijke grondslag bestaat. De bovenstaande verwerkingen vinden plaats op basis van een van de volgende rechtsgronden uit de AVG:

  1. voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou;
  2. voor de uitvoering van een wettelijke verplichting;
  3. op basis van jouw toestemming;
  4. vanwege een gerechtvaardigd belang.

Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij ze hebben verzameld en vastgelegd. Als er sprake is van een wettelijke bewaarplicht of een bewaartermijn op grond van beroeps- of gedragsregels dan houden wij die termijnen aan.

Beveiliging

Wij zorgen dat jouw persoonsgegevens bij ons goed beveiligd zijn. We hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw persoonsgegevens tegen te gaan.

Contactformulier website

Via het contactformulier op onze website kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Wij gebruiken hiervoor jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat wij jouw vraag hebben beantwoord.

Nieuwsbrief

Periodiek versturen wij een nieuwsbrief met onze nieuwste blogs. Via onze website kun je je hiervoor aanmelden. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres op basis van jouw toestemming. Je kunt je je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief door middel van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Hoveniersbedrijf Van Bentum zal jouw persoonsgegevens alleen met derden delen als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Dat kan onder meer in de onderstaande situaties:

  • om aan wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen;
  • om onze diensten te kunnen verlenen, bijvoorbeeld zzp’ers die in opdracht van Hoveniersbedrijf Van Bentum werkzaamheden verrichten;
  • externe leveranciers die wij inschakelen voor verwerkingen zoals beschreven in deze privacyverklaring, zoals onze ICT-leveranciers

Derden aan wie wij jouw persoonsgegevens verstrekken zijn ook zelf verantwoordelijk voor de verwerking van die gegevens en voor de naleving van de AVG. Als een derde jouw persoonsgegevens verwerkt als verwerker namens Hoveniersbedrijf Van Bentum dan sluiten wij een verwerkersovereenkomst af die voldoet aan de eisen van de AVG. Je kunt daarbij denken aan de leveranciers van onze ICT systemen, bijvoorbeeld met Google.

Wanneer via onze website wordt doorverwezen naar een andere website is deze verklaring niet meer van toepassing. Deze privacyverklaring geldt enkel voor de website van Hoveniersbedrijf Van Bentum.

Website Cookies

Wij maken op onze website www.hoveniersbedrijfvanbentum.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw PC, tablet of smartphone worden opgeslagen. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om instellingen of voorkeuren te onthouden, maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. U kunt via uw browser het gebruik van cookies ook uitschakelen.

Op onze website maken wij gebruik van de volgende cookies:

Google Analytics
Met de cookies van Google Analytics kunnen wij het gebruik van onze website meten en analyseren. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren

WordPress en Wordfence
De cookies van WordPress en Wordfence zijn functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website goed te kunnen laten functioneren en jouw voorkeuren vast te leggen. Om jouw privacy te waarborgen hebben wij met WordPress en Wordfence een verwerkersovereenkomst gesloten.

Social media cookies
Daarnaast hebben wij social media buttons op onze website geplaatst zodat je ook via social media contact met ons kunt opnemen en/of onze berichten kunt delen via deze social media platforms. Wanneer je via een van deze social media buttons doorlinkt naar de website van bijvoorbeeld Facebook of Instagram dan is het mogelijk dat er door deze platforms cookies worden geplaatst. Meer informatie over deze cookies kun je nalezen in de privacyverklaring van de betreffende platforms. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, wij hebben daar geen invloed op.

Welke rechten heb je als betrokkene?

Volgens de AVG heb je als betrokkene de volgende rechten inzake de verwerking van jouw persoonsgegevens:

  • Recht op inzage en correctie
  • Recht op beperking van verwerking
  • Recht van bezwaar
  • Recht op wissing van gegevens (‘het recht om vergeten te worden’)
  • Recht op overdraagbaarheid van de gegevens

Wanneer je gebruik wil maken van een dergelijk recht, dan kunt je contact met ons op te nemen via  het contactformulier op onze website of mailen naar info@hoveniersbedrijfvanbentum.nl. Als je een klacht hebt over de wijze waarop wij met privacy omgaan, kun je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag, via https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit persoonsgegevens/tip-ons .

Wijzigingen

Omdat wij deze verklaring van tijd tot tijd kunnen aanpassen raden wij je aan om deze pagina regelmatig te bekijken zodat je op de hoogte bent van de wijzigingen. Als we onze privacyverklaring ingrijpend veranderen dan publiceren wij dat ook via een duidelijk bericht op onze website. Als wij jouw gegevens voor een andere verwerking willen gebruiken, dan zullen wij je actief informeren.

Contact

Als je meer wil weten of vragen of klachten hebt over onze verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je (schriftelijk) contact met ons opnemen via info@hoveniersbedrijfvanbentum.nl.

Hoveniersbedrijf Van Bentum
Bresselaan 3
3772 PW Barneveld

E-mail: info@hoveniersbedrijfvanbentum.nl
Telefoon: 0342 – 78 56 04 / 06 – 11 80 86 68
Kvk: 73535346

Privacy Verklaring

Wanneer je onze website bezoekt, kan deze specifieke informatie via je browser opgeslagen worden, meestal in de vorm van cookies. Je kan je Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op de ervaring op onze website en op de diensten die we bieden.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies. Bekijk hier ons Privacybeleid
Open chat
1
Hoveniersbedrijf Van Bentum
Hoi, Hoveniersbedrijf Van Bentum hier!
Benieuwd naar wat wij doen of heb je een vraag? Stel hem gerust!